VI SKABER DIGITALE HJEMINTELLIGENT OVERBLIKFREMTIDENS BOLIG

VI GØR DE ADMINISTRATIVE OPGAVER TIL EN LEG

Med PLATFORM3 får du én platform til alle dine administrative opgaver. Én digital platform. Det betyder, at de administrative opgaver bliver nemme og hurtige at løse og du kan klare det hele ét sted: Din computer.

Vi tror på at digital kommunikation er vejen til succes. Vi gør kommunikationen med beboeren let, direkte og papirløs. Med få klik formidles vigtige beskeder og relevant boliginformation ud til hver enkelt beboer på de interaktive lejlighedsterminaler.

PLATFORM3 gør det muligt at effektivisere både boligadministration og beboer-kommunikation, idet mange af de tidskrævende opgaver kan digitaliseres og automatiseres.

VI LETTER DE ADMINISTRATIVE OPGAVER

Med PLATFORM3 får man to systemer til administration. Et til driftspersonalet og et til boligadministratoren. Begge systemer er cloud-baseret og kan tilgås fra en hvilket som helst computer. De administrative opgaver klares derfor nemt og hurtigt med få klik på din computer.

De digitale og fjernaflæselige forbrugsmålere automatiserer de månedlige forbrugsregnskaber. Derudover kan du i boligadministrationen også kommunikere med beboerne, tilføje nye lejere og målrette boliginformation til bestemte opgange eller lejligheder. I driften bliver hverdagen også nemmere, da man fx får advarsler, hvis der er områder, der trænger til vedligeholdelse.

EFFEKTIV BOLIGADMINISTRATION

Optimer arbejdsgangene i din boligadministration ved at erstatte papirs-navneskilte og manuel udskiftning af disse med digitale navne-displays. Displayet vedligeholdes og opdateres online og med få klik på din computer retter du beboerens navn ved til- og fraflytning.

De digitale navne-displays er multifunktionelle og kan derved både anvendes på postkasser og i dørtelefonen. Opdatering sker stadig kun ét sted og det slår automatisk igennem på begge enheder. Effektiv og smart boligadministration.

SIKKERT HJEM

Integrer adgangskontrol og dørtelefoni i ét og erstat den mekaniske nøgle med en brik. Derved skaber du en moderne og digital oplevelse for beboerne og får en komplet løsning til hovedindgangen. Sikkerheden øges yderligere i ejendommen med en kameraløsning, så beboere kan se, når gæster ringer på. Med et digitalt adgangssystem og video-dørtelefoni skaber du et trygt og moderne miljø.

Desuden er der ingen sikkerhedsrisiko ved tabte eller stjålne brikker, da det er nemt og hurtigt at blokere adgangen, hvis uheldet skulle være ude. I den tilhørende administrations-software styres hvilke brikker, der har adgang til hvilke døre og man opretter og sletter hurtigt ved til- og fraflytning. Hurtig, nem og sikker administration af nøgler.

Brug for et tilbud på et projekt?

Hvis du er her, betyder det, at du er startet på en ny rejse. Vi vil meget gerne lære dig at kende og tage med dig på denne rejse. Hos Platform3 lægger vi en dyd i innovation, godt håndværk og samarbejde – et perfekt match til din nye løsning.

Lad os høre fra dig

HER FINDER DU OS

Herluf Trolles Vej 243, Odense, Danmark
+45 66 10 16 66
Info@platform3.dk